Client
Ajuntament de Girona

Escola Municipal la Mercè

Year

2023

Categoria
  • Branding
  • Editorial
  • Senyalètica

Memorial Vicenç Pagés

La imatge d’un llibre amb la primera pàgina arrencada ens transporta a un espai de reflexió sobre l’impacte i l’herència de Vicenç Pagés, en el context del seu Memorial dins de l’Aula d’Escriptura de l’Escola de la Mercè de Girona. Aquesta arrencada, lluny de representar una pèrdua, simbolitza l’inici d’un viatge literari que continua viu en les seves paraules i idees.

En algunes aplicacions, a la primera pàgina arrencada s’hi afegeix una dedicatòria: “A en Vicenç Pagés”, que reconeix i honra la seva contribució a la literatura. Cada any, en el marc d’aquest memorial, hi haurà una esparrecada diferent, una oportunitat per presentar una nova interpretació i reflexionar sobre els temes que va abordar Pagés. Aquest canvi anual simbolitza la continuïtat de la seva obra i el diàleg que s’estableix entre les noves generacions d’escriptors i la seva influència. Cada esparrecada es convertirà en una invitació a explorar diferents aspectes de la seva llegenda, recordant-nos que, tot i que la pàgina pugui estar arrencada, les seves idees i la seva essència continuen inspirant la creació literària.

Per altra banda, des de l’estudi vam duu a terme el logotip del Memorial, simbolitzant els llibres escrits pel mateix escriptor.