Una bona imatge pot ajudar a potenciar la vostra marca o negoci.

Contacta amb l'estudi i t'assessorarem! Parlem?

Branding

Disseny logotip

El logotip és la carta de presentació de la vostra empresa juntament amb la vostra imatge corporativa. Des de l’estudi treballem el concepte i investiguem les vostres necessitats per tal de dissenyar-vos un logotip que transmeti tots els valors i els serveis que oferiu.

Aplicacions imatge corporativa

Dissenyem totes les aplicacions de la vostra empresa per tal de que tingueu una imatge global coherent que us identifiqui i captar l’atenció dels vostres clients. Cobrim d’aquesta manera totes les vostres necessitats amb diferents aplicacions: targetes de visita, firmes de mail, sobres, paper de carta, presentacions corporatives, plantilles per factura, carpetes, catàlegs, merchandising

Redisseny de marca

Redissenyem la vostra imatge corporativa, ja que per motius varis pugui haver  quedat traspassada en el temps i d’aquesta manera no s’adeqüi a les vostres necessitats i serveis.

Digital

Disseny web

La teva pàgina web actualment és el portal d’entrada més ràpid per als vostres clients per conèixer tots els serveis que oferiu. Dissenyem la vostra interfície web per a pantalla, mòbil i tablet (Disseny Responsive), per tal que la vostra web sigui visible en tots els formats. Pàgines web amb WordPress autogestionables o plataforma personalitzada.

Comunicació

Xarxes socials

No és cap mentida que les xarxes socials s’han convertit en un punt d’entrada al vostre negoci molt directe. És per aquest motiu que des de l’estudi ens encarraguem del disseny de posts, imatges de perfil i portades d’Instagram, Facebook i Linkedin per tal de que tingueu un estil únic que vagi lligat a la vostra identitat corporativa.

Editorial

Editorial

Disseny i maquetació d’arxius per a la realització de llibres, catàlegs, publicacions o revistes.

Packaging

Embalatge

Disseny i gràfica de l’embalatge d’un producte. Ja siguin etiquetes, adhesius, caixes, CD’s o vinils, entre d’altres.

Espai

Senyalètica

Creació de diversos elements a l’espai, ja siguin roll-ups, cartells, senyalització o banderoles de petit i gran format.

Segueix l’estudi a Instagram!